Mediatiedot

Pilvi™ on automaattisen verkkomyynnin ohjelmistoalusta SaaS-yhtiölle ja pilvipalveluiden tarjoajille. Pilvi™ alustan avulla yritys automatisoi digitaalisten tuotteiden, kuten SaaS- tai pilvipalveluiden verkossa tapahtuvan myynnin – sisältäen kokeilu-, myynti ja maksuvaiheet sekä myyntitapahtuman jälkeisen jatkuvan ylläpidon, jonka tavoitteena on asiakaspoistuman minimointi.

Pilvi-alusta sisältää kolme osaa, joista kaksi on suunnattu yhtiön asiakkaille. Ensimmäinen on verkkomyyntiä kiihdyttävä palvelutuotteiden verkkokauppa, joka toimii kuten perinteiset tavarakaupan verkkokaupat. Toinen osa on asiakkaille tarkoitettu keskitettyyn hallintaan suunniteltu itsepalvelukonsoli, joka toimii asiakkaan omana hallintaympäristönä tilatuille palveluilla. Kolmas osa on yritykselle tarkoitettu hallintaympäristö tuotteiden, tilausten ja asiakkaiden hallintaan ja palvelemiseen.

Company brand assets

This material is intended for press-related use only. Please respect Pilvi’s applicable usage guidelines and instructions while using the materials.

Pilvi logos

Horizontal logo (default)

EPS (RGB) | PNG (RGB) | JPG (RGB) 

Vertical logo

EPS (RGB) | PNG (RGB) | JPG (RGB)

Ota Pilvi™ käyttöönne

Demo
Ilmaisversio
Osta